понеделник - петък, 19:30 - 20:00

Регресията – врата към отвъдното

Рейтинг:
159 4
Най-старата душа пропътувала над 200 хил. години

Регресията е последната гара на надеждата за решаване на проблеми, които не могат да бъдат решени по никакъв друг начин. Това заяви в предаването "Въпрос на гледна точка" писателят езотерик Христо Нанев.

Това е начин да се погледне отвъд видимото и отвъд живота, но трябва да бъде направено внимателно и с много любов, подчерта гостът на Стойчо Керев. Най-старата душа, на която е правил регресия Нанев, е била на 200 хил. години. Тя си припомнила онези времена, в които човек бил по-близо до приматите и се отдавал на първичното. Имал е и души, които в предходния си живот са били извънземни.

Според него децата носят посланията от отвъдното, а когато тръгнат на училище спомените им постепенно избледняват. Според него светът се променя и много скоро хората ще могат да пътуват с мисълта си до далечни планети, да се докосват до други цивилизации. Променя се и светът, където отиват душите на мъртвите тела. А стремежът за себеразвитие е начин за докосване до божественото.

В регресия се осъзнава великият замисъл на режисьора на живота. В един миг става ясно – и ние сме участвали в режисурата или поне сме я обсъждали. А после сякаш лекомислено сме забравили за това, каза водещият Стойчо Керев.

Най-четени
В момента:
05:05
Изкуството на движението
05:20
Виното на Новия свят