понеделник - петък, 19:30 - 20:00
Стойчо Керев
Длъжност: Водещ

Стойчо Керев участва активно в изграждането на първите частни радиостанции в България. През 1993-1995 е музикален директор на радио "Канал Ком", Пловдив. Бил е продуцент и водещ в радио "Витоша", както и в радио "Експрес", също така изпълнителен директор на радио "Хит 7" и "Ретро радио". Автор на статии и есета във вестниците "Стандарт", "Труд", "Денят", "Марица", "Нощен труд" и списанията "Максимум", "Око". Пише за интернет издания. От 1993 г. е член на СБЖ.

В началото на 90-те е телевизионен водещ в предаването "Събота късен следобед" на Емил Розов и Алис Крайчева. Малко след това става и водещ на програма "Всяка неделя" в БНТ под продуцентството на Кеворк Кеворкян. Любопитен факт е, че именно той прави и последното телевизионно интервю на Тодор Живков. "Голямата магия на телевизионното интервю е в това не да задаваш безумни въпроси един след друг, а да се научиш да слушаш събеседника си. Едва тогава можеш да извадиш неподозирани факти за личността срещу теб." Стойчо Керев е специализирал продуцентство и оперативен телевизионен мениджмънт във Великобритания. В "Sky News-BSkyB" при изпълнителния продуцент на "Sky News" Джон Райли, "Channel 4" при Ед Брамън, отговорен редактор на "Right To Reply", "ВВС" при Ана Аскю, териториален мениджър за Източна Европа. Бил е продуцент на ток шоу програми като "Диалози", "Булевард България", "Кино видео трафик", изпълнителен продуцент на "Пирамида" по bTV и TV2. Бил е консултант на Травъл ТВ и главен продуцент на TV2 и PRO.BG, като отговаря пряко за създаването на отдел продукции на CME - България, като продуцира формати, излъчвани в програмата на новосъздадения канал.

В TV7 е продуцент и водещ на проекта "Пряка демокрация", а след това водещ на коментарната рубрика "Трибунал". С днешна дата Стойчо Керев е водещ на публицистичното ток шоу "Въпрос на гледна точка" по информационния канал NEWS7.