понеделник - петък, 14:15 - 14:30 / 19:00 - 19:30

Хакери преподават IT сигурност

Рейтинг:
0 0
Учебният център, чието местонахождение умишлено се пази в тайна, е познат като "Кибер фитнес"

Израелска компания за сигурност създаде кибер академия, в която преподаватели са опитни хакери. Идеята е IT специалистите, които отговарят за защитата на големи корпорации, да изпробват уменията си срещу хакерите в безопасна среда и да се учат от грешките си.

Учебният център, чието местонахождение умишлено се пази в тайна, е познат като "Кибер фитнес". Тук работят едни от най-добрите хакери в света, някои от които са служители и на израелското разузнаване. В учебния център те влизат в ролята на преподаватели.

Компании и държавни институции от цял свят плащат солидни такси, за да обучат тук техните IT специалисти. В "Кибер фитнеса" те участват в сложни симулации на истински кибернападения.

Мотото на IT академията е: "Кажи ми и ще забравя, покажи ми и ще науча, накарай ме сам да го направя и ще го разбера." Всичко се преподава в близки до реалните условия, със симулиране на реални атаки.

Чуйте съвети как да сърфирате безопасно онлайн и научете още за киберсигурността с днешното издание на "Световни новини със CNN"!

Най-четени
В момента:
21:00
Галактически пътеводител
22:00
22:05
Липсващото звено