понеделник - петък, 09:45 - 12:00

Ученици правят благотворителен спектакъл в помощ на Варна

Рейтинг:
0 1
Повече от 600 зрители се очакват на театралната премиера, поканите са от 5 до 20 лв.

Млади театрали от Враца поканиха местната общественост на благотворителен спектакъл в помощ на пострадалите от наводнението в кв. "Аспарухово" във Варна. Учениците получиха подкрепа от общината, местните медии и институции и усилено се подготвят за благотворителната акция, съчетана с аукцион на художествени фотографии на млади творци. Те репетират в класната стая след часовете и очакват с вълнение да излязат на сцената.

Учениците от театралната формация "Ефект" към СОУ "Васил Кънчов" ще представят драматизацията "Да рисуваш по вода" в салона на читалище "Развитие" и очакват препълнена зала от 600 места и много правостоящи. Подкрепят ги и техните учители.

Поканите са от 5 до 20 лв., за да може всеки да дари според възможностите си, но да се приобщи към хуманитарната кауза. Враца е съпричастна с това природно бедствие, защото вече го е преживяла.

Който помага навреме, помага двойно, гласи народната мъдрост. А който дарява от все сърце и душа, помага наистина с всичко, което може, смятат учениците от Враца и призовават всички българи да помогнат на пострадалите.

Най-четени
В момента:
Чиста наука
09:10
Чиста наука
10:00
10:10
Липсващото звено