понеделник - петък, 09:45 - 12:00

Синдикът няма да спре разграбването на КТБ

Рейтинг:
14 0
Ако се знае, че има нередности, да се подаде сигнал в прокуратурата, призова полк. Марков

Много скоро истината за КТБ ще излезе наяве. Това заяви в предаването "Още нещо" по NEWS7 експертът по национална сигурност полк. Николай Марков.

По думите му, ако наистина са констатирани нередности в банката, то сигналът трябва да се подаде в прокуратурата, а не да се назначава синдик. Според експерта още през юни миналата година е допусната грешка, заради която се е стигнало до разграбване на активите. Тогава банката трябваше да остане във владение на Цветан Василев. И ако се докаже, че има нередности, той трябваше да понесе отговорност за това, допълни полк. Марков.

Сега обаче не се знае какво точно става. И ако се смята, че там има грабеж, защо не се подава сигнал към прокуратурата, попита гостът.

Полк. Марков посочи, че в конфликта има две страни. Сега едната беше елиминирана. Цветан Василев се страхува за живота си, а другите го посочват като лош човек, който се крие. Освен това, хората от другата страна вече са членове на комисията, която трябва да разследва нередностите, допълни гостът.

Най-четени