понеделник - петък, 09:45 - 12:00

Проф. Мермерски разкри уникална рецепта за висок имунитет

Рейтинг:
3 2
Нискокалорични вкусотии имат лечебно действие

Кофичка кисело мляко с лъжица мед, лъжица пектин и 20 капки прополисова тинктура и лъжичка канела - това е рецептата за здраве. Ако си правим редовно този десерт, ще повишим значително имунитета си и ще забравим за болестите, разкри в студиото на "Още нещо" проф. Христо Мермерски.

В млякото има белтъчини, необходими за мускулната и костната система. То има силно противораково действие. В меда се съдържат абсолютно всички необходими съставки за нормалното функциониране на човешкия организъм, като прибавим и пектина, който унищожава токсините, тежките метали и лекарствата, които сме пили. Прополисовата тинктура мори вируси и бактерии. Канелата понижава кръвната захар и поддържа сърцето. В крайна сметка си изграждаме уникално здрава имунна система, която е като Китайска стена срещу всички вредни свободни радикали, обясни специалистът.

Професорът разкрива тайните на здравословното хранене и се ползва с голям респект от пациентите си. Той разработва и 20-дневен хранителен режим, чиято цел е да подобри всичките ни жизнени показатели.

Най-четени
В момента:
Пътуване със CNN