понеделник - петък, 09:45 - 12:00

Обсъждат проблемите в енергетиката

Рейтинг:
0 0

Публична дискусия за проблемите в енергетиката се проведе в столицата. В нея се включиха енергийни експерти и представители на електроразпределителните дружества.


Сред обсъжданите теми ще бъдат формирането на цената на тока, приносът на ЕРП-тата за подобряване на услугите по пренос, както и значението на чуждестранни инвестиции за икономическото развитие на българското общество.


Участници в дискусията са Дитмар Прайнщорфер (Член на УС на Европейска агенция за сътрудничество между енергийните регулатори), независимите енергийни експерти Иванка Диловска (Институт за енергиен мениджмънт) и Иван Хиновски (Български енергиен форум), международният консултант Дийн Брабек (Управляващ партньор на Arthur D. Little за ЦИЕ), икономистът Георги Ангелов (Отворено общество), началника на кабинета на министъра в Министерство на труда и социалната политика Драгомир Желязков, представители на електроразпределителните компании ЧЕЗ и Енерго–Про, представители на дипломатическите мисии на Великобритания, САЩ, Германия, Чехия, Австрия и др.

Най-четени
В момента:
Галактически пътеводител
22:00
22:05
Липсващото звено