понеделник - петък, 10:00 - 11:30

Мъж остана инвалид заради камара люцерна

Рейтинг:
5 0
Плевенското село Телиш е пропищяло от агресивен мъж, но не смее да надигне глас

Повече от година възрастен мъж от плевенското село Телиш е прикован към леглото и шансовете да се възстанови клонят към нулата. Причината – камара люцерна.

На 17 май 2013 г. Велко Вутов отишъл да коси люцерната си. По обяд обаче се появил съселянинът му Дони Миков и започнал да товари в своята каруца. Велко се приближил с въпроса защо, но последвал удар с косата. Миков буквално я забил в кръста му, но не спрял. Пребил го, а после хванал вилата и опитал да я забие в гърдите на възрастния мъж.

Оттогава Велко е прикован на легло, губи и зрението си. Причинителят на нечовешките му страдания пък е освободен и в момента е под домашен арест. Очаквано, не преизнава нищо, тъй като свидетели на зверската саморазправа няма. Делото в Плевенския окръжен съд се бави.

В същото време в хората в селото са пропищели от Дони Миков и разказаха пред камерата ни, че са обект на грубото му отношение от години.

Той просто е агресивен, е краткото описание за него. Други го наричат роден убиец. Хората обаче се страхуват и не смеят да пуснат писмена жалба срещу него.

Най-четени
В момента:
Вертикален град
18:35
Поглед в бъдещето
19:00
19:05
Еволюцията на огнестрелните оръжия
20:00