понеделник - петък, 10:00 - 11:30

Хиропрактика – спасение за страдащите от мигрена

Рейтинг:
6 1
Терапията най-общо се състои в наместване на гръбначния стълб от професионалист

Мигрената, световъртежът, студените крайници, сколиозата, болката в гърба и кръста, професионалните деформации на гръбначния стълб не са страдания за цял живот. Лечение има, а правилната терапия се нарича хиропрактика. Тя най-общо се състои в наместване на гръбначния стълб от професионалист – хиропрактор.

Повече за това в студиото на "Още нещо" по NEWS7 разказа д-р Питър Грегор, който има зад гърба си 20-годишна практика в САЩ, а от началото на година се е върнал в България, за да впрегне знанията и уменията си в наша полза.

Когато някой от прешлените не е на мястото си, се притискат нервите и се предизвикват дискомфорти, които бихме отдали на всичко друго, нон е и на проблеми с гръбначния стълб.

Терапията не боли, наместването става по няколко метода, като се избира най-подходящият за конкретния пациент. Не става обаче само от веднъж.

Аз не съм магьосник, пошегува се д-р Грегор. Лечението отнема време, което зависи от сериозността и историята на проблема. Понякога са няколко седмици, понякога – няколко месеца. Важно е човек да не пропуска терапиите и да изпълнява предписанията на лекаря и упражненията вкъщи.

Най-четени
В момента:
Тайни от миналото
00:50
02:30
05:30
Виното на Новия свят