понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Трусът в службите беше опит за пълзящ държавен преврат

Рейтинг:
1 0
Цветанов се опита да вземе контрол над сектор "Сигурност", заяви Светлана Шаренкова

Това, което се случи в сектор "Сигурност" беше опит за пълзящ държавен преврат и то с подреден сценарий, с атаки от хора от парламента, като Атанас Атанасов и с други представители от ГЕРБ.

Това е т.нар. група "Протестъри" заедно с някои депутати от Реформаторите и за съжаление, втората фигура в ГЕРБ – Цветан Цветанов, заяви издателят Светлана Шаренкова.

Не допускам, че Цветанов би тръгнал да прави каквото и да било зад гърба на началника си Бойко Борисов, категорична е обаче журналистката Кристина Кръстева.

С легенди за предателството му вниманието на обществото се насочва към проблеми, които не съществуват, допълни журналистката.

Говори се, че ДПС стои близо до Борисов, но в същото време има много факти, които оборват това.

За Борисов най-важният партньор е Реформаторския блок, а Петър Москов никога не би бил одобрен от ДПС, коментира Кръстева отношенията между управляващата партия и тази на Лютви Местан.

Според мен в АБВ настана много голямо объркване, което много ще намали шансовете му да се изгради като самостоятелен политически субекти, заяви Светлана Шаренкова.

Мисля, че правителството е много стабилно, въпреки че ще има много шум до края. Друг въпрос е, че след две години премиерът може да е друг и това да е г-жа Румяна Бъчварова, допълни Кристина Кръстева.

 

 

Най-четени
11:30
Българските следи
12:00
Новите досиета