понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Стефанов: Какво като са се срещали хора с Цветан Василев?

Рейтинг:
0 1
Обидно е нацията да се занимава с това, което е родил мозъкът на Бисер Лазов

Беше привилегия по онова време да се срещаш с Цветан Василев. Може би само Йордан Цонев беше хванат по бели гащи. Какво като са били той и другите хора при Цветан Василев? Риторичният въпрос зададе в предаването NEWSROOM по TV7 и NEWS7 журналистът Огнян Стефанов. Коментарът му беше във връзка с разпространените записи за срещи на банкера преди поставянето на КТБ под особен надзор и последвалото й обявяване в несъстоятелност.

"Кръгът, който си служи с подобни неща и ги пуска в публичното пространство, прави такива активни мероприятия. Мен ме интересува нещо друго - защо медиите и министър-председателят се занимават със записваното от една девойка", коментира Стефанов.

Той припомни, че е публикувал разследване как близки до Делян Пеевски фирми дължат 0,5 млрд. лв., изразявайки недоумение защо никой не се занимава с това, а с някакви тетрадки.

"Очаквам да излязат сериозни доказателства за умишления фалит на КТБ. Обидно е нацията да се занимава с това, което е родил, да речем, мозъкът на Бисер Лазов", каза още Огнян Стефанов.

Най-четени
В момента:
Документален филм
08:10
Документален филм
09:10
Архитектът Луканов