понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Проф. Мермерски: Две ябълки на ден предотвратяват рак

Рейтинг:
6 2
Бобът, плодовете и зеленчуците ни предпазват от коварното заболяване

Две ябълки на ден ни спасяват от развитието на ракови клетки. Това заяви за предаването NEWSROOM по NEWS7 проф. Христо Мермерски. По думите му плодовете, които растат във всеки двор, съдържат изключително важните за организма витамини А и В, както и пектинът, който изчиства всички токсини. Твърдението е доказано от световни учени при лабораторни изследвания върху 100 хил. души.

Плодовете и зеленчуците са идеалният начин да се предпазим от рак. 400-500 г дневно от тях са достатъчни на организма. Проф. Мермерски препоръча шопската салата, която съдържа уникална комбинация от полезни съставки.

Фасулът също е сред супер храните. Той има свойството да пречиства стомашния тракт като с метла. Ако човек в продължение на 29 дни изяжда по една паничка фасул на ден, ще се отърве завинаги от лошия холестерол.

Проф. Мермерски препоръча специална диета за Великденските пости, за да се запазят силите на организма. Това е времето, когато човек може да се пречисти както духовно, така и физически, допълни той.

Най-четени