понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Помощ за Ева

Рейтинг:
10 0
За животоспасяващата й операция са необходими 100 хил. лв.

Единствената надежда състоянието на 17–годишната Ева от Добрич да се подобри е операция в клиника в Германия. За тази цел обаче са необходими над 100 хил. лв, които семейството няма. За Ева се грижи нейната майка, която също е в тежко здравословно състояние.

След жестока катастрофа преди 4 години бащата на Ева загива на място, а тя е с тежка черепно-мозъчна травма. Следват множество операции до днес, когато 17-годишното момиче е на легло и неподвижна.

Надежда Петрова не се примирява със съдбата на дъщеря си и вярва, че има начин състоянието й да се подобри. След множество операции у нас родни специалисти вдигат ръце. Детската клиника по неврохирургия в Берлин, обаче дава надежда състоянието на Ева да се подобри. Само за медицинските процедури в нея обаче са необходими над 50 хиляди лева.

Освен това Ева трябва да бъде превозена в легнало състояние, за което е необходим чартърен полет с придружаващо медицинско лице. Времето е твърде кратко, защото в началото на март Ева ще навърши 18 години и от клиниката няма да я приемат. Но майката се надява, че има добри хора които да помогнат състоянието на детето й да се подобри.

ЕКСПРЕСБАНК/IBAN BG89TTBB94004626840099

BIK TTBBBG22/НАДЕЖДА ПЕТРОВА ГЕОРГИЕВА

Най-четени