понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Полк. Марков: Ставаме свидетели на държавна измяна

Рейтинг:
54 4
Бъчварова ще тръгне по собствения си път, по посока Фидосова

Няма еднозначен отговор дали Борисов е зависим пряко от ДПС. Уверявам ви, че аз имам своите доказателства, но сега не е момента за тях.

ДПС участва в това правителство от самото му зачеване. Това заяви полк. Николай Марков, бивш служител на НСО.

Става въпрос за престъпна игра, извършва се държавна измяна от много хора, които са в управлението в този и предишния кабинет. В момента се замитат следи, допълни Марков.

Няма никаква политика – нито ляво, нито дясно. Има консенсус как да си заметем следите с общи усилия, категоричен е бившият служител от НСО, който допълни, че има веществени доказателства за думите си и ще ги извади в определен момент.

В политическото си съдържание Румяна Бъчварова е преводач на Бойко Борисов. Тя е лице, което транслира едно поведение, от което гражданите се възмущават.

Най-вероятно, сега се осребряват фактурите й за това. Тя няма значение за Борисов и ще тръгне по собствения си път, по посока Фидосова. Така коментира Марков личността на предложената за нов вътрешен министър Румяна Бъчварова.

Искам да се обърна към американското и западните посолства да не си затварят за пореден път очите какво се случва в държавата.

Нека ни помогнат за реални резултати и да се намесят, ако се налага, в нашата вътрешна сигурност и хора от управлението да отидат в затвора. Иначе сме на път отново да станем проруска република, заяви полк. Марков.

Най-четени
В момента:
05:35
06:00
Уикенд
06:10
Медицински новости с д-р Санджай Гупта