понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Погрижете се за осанката и усмивката

Рейтинг:
27 0
Това е началото на пътя към здравето

Много интересна личност гостува в празничното издание на предаването "NEWSROOM" на 21 април. Това е д-р Гузал Таджибаева, преподавател в Института за самовъзстановяване на човека в Москва. Д-р Таджибаева е ученик на Мирзакарим Норбеков.

В основата на учението на Норбеков е саморегулацията на хроничните болести. Учението е характерно с практическите си курсове,като подобен ще се проведе във Варна. Доброто физическо здраве е неразривно свързано и с психическото здраве. Затова и в курсовете учат хората на прошка към себе си и околните. Това е важно, за да не се живее с обида в миналото, а да сме щастливи в настоящето.

"Многото малки дребни недоволства се натрупват в една голяма неудовлетвореност. Човек трябва да раздели отново всичко на части, за да може по-лесно да ги преодолее", каза д-р Таджибаева.

За финал тя сподели един прост практически съвет към зрителите, които искат да променят битието си. Трябва да започнат с грижа за осанката и усмивката. Организмът сякаш сканира киселата физиономия и реагира болестно. Без необходимия анализ обаче всичко ще си остане само поза.


Най-четени
В момента:
Чиста наука
09:10
Чиста наука
10:00
10:10
Липсващото звено