понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Ненужен мост в България стана световна сензация

Рейтинг:
10 1
Той започва от калта, минава над калта и свършва в калта
Тагове:

Мост, построен в добричкото село Славеево, който започва от калта, минава над калта и свършва в калта, стана световна сензация, съобщава Добрич Онлайн. Причината е, че снимка на това наглед абсолютно ненужно съоръжение беше качена в най-известния в света сайт за забавни снимки и картинки.

Мостът, поставен в Славеево след наводненията от миналото лято, веднага се превърна в онлайн хит. Интернет потребители от различни краища на планетата коментират уникалното съоръжение в добричкото село.


Източник: www.dobrichonline.com/
Жителите на село Славеево се шегуват, че подобна уникална придобивка чакат 25 години. Пред телевизия "Добруджа" те разказват, че той не може да се използва нито в сухо, нито в мокро време. Когато е снежно или вали, първите стъпала са залети с вода. Когато не е валяло, ако по случайност няма кал наоколо, мостът не помага нито на пешеходците, нито на велосипедистите.  

Жителите не знаят нито предназначението, нито цената на изграденото съоръжение.  

По думите на кметския наместник Жеко Жеков, когато се вдигне водата на дерето на селото, под моста се образува цяла река и тогава той е нужен.

"Тя за едно денонощие се оттича, а хората отиват за хляб", казва кметският наместник. Той не знае колко струва съоръжението. Според него хората са искали този мост.

Най-четени
14:00
14:30
14:35
Медицински новости с д-р Санджай Гупта