понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Кой кой е в "Червей"

Рейтинг:
12 0
Ако не научим отговора, скандалът може да стане международен, заяви Огнян Стефанов

Разработката "Червей" може да претендира за "Оскар" за цялостно творчество. Става въпрос за извършени изключителни безобразия.

Проверката, която е започнал служебният министър Йордан Бакалов, трябва да продължи докрай, да бъде разсекретена и да се разбере кой е подал сигнал в МВР, а след това от него да се вземе решение за проверка на цялата информационна система. Това обясни разследващият журналист и главен редактор на "Фрогнюз" Огнян Стефанов.

Задавам един въпрос – какви документи има в папката "Червей" и къде е отишла информацията, "изсмукана" от МВР. Това може да прерасне в такъв скандал, че тефтерчето на Филип Златанов да ни се стори като пионерско изпълнение, допълни журналистът.

Междувременно стана ясно, че инспекторатът на МВР извършва проверка в Столичната дирекция на вътрешните работи. Информацията е на БНР, като се позова на свои източници. Разследването е във връзка с дейности на СДВР, включително и арестите по време на протестите в София срещу кабинета "Орешарски" миналото лято.

Най-четени
В момента:
02:05
Медицински новости с д-р Санджай Гупта
02:30