понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Контрабандата пълни партийни каси

Рейтинг:
7 0
Политици и хора от подземния свят се срещат на ловни хижи и в частни имения

Много силна е връзката между политици и хора от подземния свят. Политически каси продължават да се пълнят чрез контрабанда, наркотици и измамите с ДДС. Това заяви в предаването NEWSROOM по NEWS7 писателят Надя Чолакова.

Тя подчерта, че политиците и подземните босове продължават да се срещат, но те вече го правят внимателно, като организират срещите чрез трети лица и не носят телефони. Времената, когато си ходеха на рождени дни, отминаха, заяви Чолакова. Сега срещите се правят на ловни хижи или в частни имения. По този начин изтича информация и част от най-издирваните лица вече са успели да се укрият – братя Галеви и Брендо.

Тя посочи, че разследването срещу Мила Георгиева ще забуксува, тъй като с нея са свързани хора на много високо политическо ниво.

Според гостенката днес предателствата са много повече в сравнение с миналото. Като пример тя посочи бандата на Черния Роди – първоначално никой не говорел, а сега се явили десетки и дори стотици свидетели.

Надя Чолакова е категорична, че Георги Илиев не е замесен в убийството на брат си Васил. Двамата имаха дребни проблеми и Васил готвеше Георги за свой заместник. Пазеше го от скандали, защото познаваше буйния му нрав, допълни Чолакова.

Най-четени