понеделник - петък, 17:00 - 19:00

ГЕРБ къта 110 млн. лв. от субсидии

Рейтинг:
2 2
Това заяви независимият депутат Велизар Енчев

Коалицията ГЕРБ-Реформаторски блок е най-големият губещ от изборите в Сърница. Лошата новина е, че това е пореден успех за ДПС в т.нар. смесени региони. Това заяви независимият депутат Велизар Енчев.

Колегата му от Реформаторския блок Петър Славов обаче опонира, че общинският съвет в Сърница ще се управлява именно от мнозинството на ГЕРБ и Реформаторския блок, което ще може да контролира едноличните решения на кмета от ДПС.

Ние сме в този парламент, за да може да вразумяваме колегите от ГЕРБ никога да не се "прегръщат" с ДПС по решаването на ключови проблеми, коментира още депутатът от Реформаторския блок.

ГЕРБ приемат загубата в Сърница примирено. Вотът в смесените райони ще им е необходим за президентските избори, така че Реформаторите и Патриотите са в ролята на смокинов лист за отношенията на управляващите с ДПС, заяви категорично Велизар Енчев.

ГЕРБ има на влог 110 млн. лв. от партийната субсидия. Това заяви независимият депутат по въпроса за намаляването на партийните субсидии.

Предлагам размерът да стане 5 лв. на глас ако няма задължително гласуване и 1 лв. Или 50 цента, ако има, както е в Германия, категоричен е Велизар Енчев.

 

Най-четени
В момента:
Босове под прикритие
08:10
Босове под прикритие
09:10
Шифърът 12.12.2012