понеделник - петък, 17:00 - 19:00

3 топ рецепти срещу грип от проф. Мермерски

Рейтинг:
3 2
Вижте как да подсилите имунната си система в сезона на вирусите

В сезона на вирусните заболявания проф. Христо Мермерски демонстрира лесни и ефективни рецепти, с които всеки може да подсили имунната си система.

Първата съставка е кисело мляко, което да бъде с не повече от 2% масленост, особено за възрастните хора. Към него трябва да добавим една лъжица мед. Проф. Мермерски съветва да е полифлорен.

След това трябва да сложим ябълков пектин, който се купува от аптеката. Пектинът изчиства токсините и натрупалите се тежки метали от организма, и лекарствата, които сме приемали.

Разбъркваме всички съставки, но те не са достатъчни, за да се справим с грипа. Трябва да сложим 20-30 капки прополисова тинктура. Прополисът унищожава вируси, бактерии и микроби.

Накрая се добавя една чаена лъжица канела, която понижава кръвната захар, поддържа сърдечната дейност и подобрява вкуса на антигрипната смес, която професорът нарича "лечение чрез хранене".

Проф. Мермерски гарантира живот над 100 години без заболявания, ако всяка сутрин се взима по лъжичка-две от приготвената смес.

Втората рецепта отново подсилва имунната система, но и помага да изчистим организма от натрупаните плаки в кръвоносната система.

Нужна ни е чаша топла вода, не гореща. Слагаме една лъжица ябълков оцет и една супена лъжица мед. Проф. Мермерски обяснява, че този елексир може да се пие всяка сутрин.

Третата рецепта н гони вирусите далече, а запазва младостта по-дълго. За да си я приготвите, ще ви трябва бутилка червено домашно вино, 12 стръка магданоз и 2 лъжици ябълков оцет.

"Слагаш го на огън да започне да ври на бавен огън – ври 8 минути, сваляш го и го чакаш температурата да достигне 40 градуса, тогава слагаш 350 г мед и 150 г алое. Получава се нещо, което не сте пили през живота си", обяснява проф. Мермерски.

Този еликсир гарантира силна имунна система. Помага на хора, които имат проблеми със сърцето. За по-добър ефект се взима три пъти на ден по 30 мл.

Проф. Мермерски напомня, че за да сме здрави, трябва внимателно да подбираме и комбинираме продуктите, с които се храним.

Най-четени