понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Поп звезди направиха песен "От любов към живота"

Рейтинг:
0 0
Кампанията на AVON статира за 13-та година

За 13-та година козметичната компания Avon стартира кампанията "От любов към живота", подкрепяща превенцията срещу рака на гърдата.

Песен с конкретно послание, събира заедно и едни от най-големите звезди от родната поп музика.

До момента над 1,4 млн. лв. са събрани и дарени от кампанията, заяви Юлия Златанова, PR на AVON за България, Албания и Македония. Нека всички жени ходят редовно да се преглеждат, защото това наистина може да спаси живота им, допълни тя.

Песента е нашия начин да стигнем до по-младото поколение, защото границата пада все по-надолу, вече има случаи на 18-годишни момичета, които са диагностицирани с тази диагноза, обясни Златанова.

Певецът Liter Jack призова мъжете да не са безучастни кум болестта и да подкрепят близките си в превенцията. Нека се включим и ние, защото ракъв заплашва и нашите близки – майки, съпруги, сестри, дъщери, каза певецът.

Изпълнителката Криста заяви, че се е включила в кампанията с личен мотив, тъй като е имало сериозни съмнения за рак при майки й. Беше ужасно, докато разберем, че не е болна, затова нека не пропускаме превенцията и се изследваме редовно, призова изпълнителката.

Най-четени
12:00
12:10
Световен пътешественик