понеделник - петък, 17:00 - 19:00
Юлия Манолова
Длъжност: Водещ

Юлия Манолова е завършила гимназия в САЩ, където участва в програма за обмен на ученици на Ротари клуб, а висшето си образование получава в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, специалност МИО.Още като ученичка печели конкурс за стаж във Фокс Индианаполис, където се запалва по новинарството и журналистиката. Като студентка в първи курс става международен редактор и водещ на новини в Евроком, гр. Пловдив. Шест години работи в БНТ като водещ на сутрешен блок, По света и у нас и БНТ такси. Успешно преминава обучение в централата на CNN в Атланта.

Днес Юлия е едно от лицата на ТV7, както и на информационния канал NEWS7, в качеството си на водещ на предаването NEWSROOM, заедно с Георги Налбантов.

Юлия обича планинските преходи, карането на ски и тренировките във фитнес залата.„Новинарството е занимание 24/7, изисква отдаване и следене на събитията в дълбочина. Знанието носи тъга, но и отговорност. Телевизията е работа в екип. За да излезе едно добро предаване в ефир, е необходим приносът на десетки хора зад кадър. Продуценти, оператори, репортери, режисьори, монтажисти.... Да умееш да общуваш с колегите е сред най-важните условия за успех и разбира се трябва винаги да си нащрек, защото новините са навсякъде”.