Гласът на Благоевград без цензура - Втора част

Рейтинг:
20 14
2124 3

Напрежението в Благоевград ескалира във втората част на предаването "България без цензура". "Трябва да спрем, защото ние сме българи. Всички, които са управлявали досега, са виновни, няма невинен. Те целят да ни разделят и да ни накарат да се избием. Трябва да спрем", призова младеж.

"Този модел на България, който днес наблюдаваме с три дискредитирани партии, е неработещ. Предлагам на гражданите да създадат свой модел и след зимата да изпратят това правителство да си ходи, когато гражданите вече ще са готови да участват в изборите" - призова Бареков.

Младежи сигнализираха, че от 1 г. четирима техни приятели са задържани в ареста в Сандански без обвинение, като ареста е на базата на анонимни показания. Младежите помолиха да бъде оказана юридическа помощ на техните приятели.

Жена каза, че знае къде в града се продават наркотици и контрабанда цигари. Тя заяви, че дрогата е убила сина й.

Сирак пък сподели, че за 14 дни работа във фирмата по чистата са му платили 47 лв.

Присъстващите отправиха много критики към политиците.

Гласът на Благоевград без цензура - Първа част

добави коментар
oldboy
Г-н Бареков, фактът че сте настроен срещу определена партия, ви прави политически пристрастен! Това е абсурдно за журналистиката !!! Кой и къде в цялото предаване е споменал, че е гербер ??? Хората протестират срещу мафията ДПС !
Бухахахах
Бареков, смешко, никой не го боли за теб бе :) Щял да бута власти, хахаха
Светослва Великов
Забележете реакцията на Бареков след 20:50 минута. На свидетелството от първа ръка за купуване на гласове от БСП как реагира. Вероятно тук е момента, в който ме изкарват првърженик на ГЕРБ. М'не- точно обратното, дори може би съм още по-голям противник от вас, но единственото, което ме дразни повече, е купената и предубедена журналистика.
преглед на всички коментари (3)
програма на турнето
Май
23.05
Видин
30.05
Монтана
31.05
Русе
Юни
05.06
Варна
06.06
Добрич
13.06
Враца
14.06
Благоевград