Спряха опит за саботаж на "България без цензура"

Рейтинг:
1 0
392 2
Мъж от криминалнитe структури на града трябвало да обстрелва с яйца и камъни екипа на TV7 и NEWS7

Полицията във Враца е предупредила мъж от криминалнитe структури на града, който е трябвало да обстрелва с яйца и камъни екипа на "България без цензура" и Николай Бареков по време на преките предавания от кампанията. По информация на TV7 и NEWS7 тези криминални структури действат на територията на Враца и Благоевград и са вербувани от представители на ГЕРБ.

Почитатели на TV7 и NEWS7 алармираха за готвен саботаж на прякото предаване от площада тази вечер. Екипът ни сигнализира в полицията.

Служителите на реда са посетили заподозрения и са го предупредили да стои далеч от сцената на "България без цензура". Ако той все пак се появи, от полицията уверяват, че ще го наблюдават.

Не се налагат промени в програмата на предаването и то ще протече по планирания ред - от 17,30 ч. на площад "Христо Ботев" във Враца.

Изпълнителният директор на TV7 и NEWS7 Николай Бареков изрази предположение, че някой може би е приготвил подарък за рождения ден на Бойко Борисов днес.

Това е вторият опит турнето "България без цензура" да бъде саботирано. В края на май платени провокатори оскверниха с фекалии българското знаме. Те замериха с нечистотии сцената на "България без цензура" и хората, дошли да споделят проблемите си.  В момента Евгени Евгениев и Златомир Иванов са в ареста, те признаха деянието си веднага след като бяха арестувани.

добави коментар
пурко
Много жълта новина,лайняно жълто.
ivanov
Zaslujawate si go....Mahnete tosi dolen Barekov ,pak i predavaneto vi nqma koj da go gleda....
преглед на всички коментари (2)
програма на турнето
Май
23.05
Видин
30.05
Монтана
31.05
Русе
Юни
05.06
Варна
06.06
Добрич
13.06
Враца
14.06
Благоевград