Кандидат за депутат от ГЕРБ си изпусна нервите

Рейтинг:
46 20
9950 54

Доброслав Димитров е политикът, който си изпусна нервите по време на предаването "България избира". Гражданите не харесаха изказванията му и го уцелиха със сурово яйце, като съсипаха новия му костюм. Веднага след това Доброслав Димитров хвърли порцеланова чаша в краката на Николай Бареков с въпроса: "Ти нормален ли си, бе?"

Остро парче от чашата е паднало и сред публиката на мястото, където по-рано стоеше тригодишният Ивчо. Най-малкият българин, който участваше във всички протести, застана на сцената до Николай Бареков в началото на предаването "България избира" от центъра на София. "Доброслав Димитров е бил ударен в главата, почувствал се е обиден, изпитал е болка. Но това не го оправдава, защото можеше да убие човек или да извади окото на детето", каза още Бареков и заяви, че ще си потърси правата в съда.

"Лидерът на неговата партия ме нарече к***т, този човек ме пита дали съм нормален. Ако това е цената да застана на ваша страна, нека да съм такъв. Аз го направих и го направи телевизията, която представлявам. Тези хора, които са се докарали до това интелектуално ниво, са виновни за вашето състояние", допълни още водещият.

Нека да бъдем разумни и да сме обединени, призова един от гражданите. Жена попита дали всички граждани са равнопоставени, ако е така защо депутатите имат имунитет. Друга гражданка се поинтересува защо на сцената не са дошли политици, които са участвали в управлението, а са изпратили млади хора, които не могат да отговорят на въпросите на хората. "Имаха възможност Цветан Цветанов да участва в Благоевград, а Бойко Борисов – в София, но отказаха. Прикриха се", каза Николай Бареков.

Служителка от "Градския транспорт" заяви, че в предприятието се правят много далавери. Там се назначават роднини и приятели. Бареков обеща, че този сигнал ще бъде разработен от репортерите на TV7 и NEWS7. Те ще се занимаят и с всички сигнали за корупция в ТЕЛК.

Целият народ иска съд за виновните – заради тези, които се самозапалиха и самоубиха. Гражданите протестираха срещу непосилно високите сметки – за ток, парно и вода.

Хората са абсолютно прави, заявиха и политиците, които останаха на сцената на "България избира". Те казаха, че българите имат драстично усещане за липса на справедливост. Обещаха да слязат сред хората и да се опитат да възстановят доверието на народа към политиците.

добави коментар
потребител
това е партия ГЕРБ прости тъпи мутри! Нямат елементарно възпитание. ДОЛУ ГЕРБ
Анонимен
Тъпаци на рояци такъв ни е човешкия материал такава ни е държавата.
Petar
Barekov ti si ama golqm, ama mnogo golqm, ti si nai-golemiq bokluk.
преглед на всички коментари (50)
програма на турнето
Март
19.03
Видин
20.03
Монтана
21.03
Велико Търново
26.03
Ловеч/Плевен
27.03
Габрово
28.03
Русе
Април
02.04
Шумен
03.04
Добрич
04.04
Варна
05.04
Русе
10.04
Ямбол
11.04
Стара Загора
12.04
Сливен
16.04
Пловдив
17.04
Смолян
18.04
Кърджали
19.04
Бургас
22.04
Враца
23.04
Перник
24.04
Кюстендил
25.04
Благоевград
26.04
Сандански
Май
07.05
София