понеделник - петък, 09:00 - 12:00

Запознайте се с едно семейство с перфектни тела

Рейтинг:
10 1
Димитър Димитров и Биляна Йотовска ваят тела с помощта на културизъм и бодибилдинг

Екипът на TV7 и NEWS7 се срещна с едно спортно семейство с перфектни тела – Димитър Димитров и Биляна Йотовска.

Най-точното обяснение на спорта културизъм, или бодибилдинг, е процес на трениране на мускулните влакна на атлета чрез комбинация от упражнения с тежести и специален хранителен режим. Така чрез правилно хранене и спорт човешкото тяло може да бъде моделирано до неузнаваемост, стига само човек да упорит.

Така смятат всички културисти, които са постигнали нещо в иначе трудния спорт. А българските имена, които са добили слава и успех никак не са малко.

Един от тях е абсолютният балкански, европейски и световен шампион Димитър Димитров. Билдърът с внушително тяло участва за пореден път на турнира за купа "Мечката" в Бургас, точно откъдето тръгна в този спорт преди 10 години.

В Бургас шампионът в тежка категория пристигна със своята половинка Биляна. И в турнир "Мечката" Биляна дебютира на подиума в една от най-новите категории за жени – "Бикини". Известната със своя балет и атрактивна сценична хореография моделка вече е избрала ново поприще – спорта.
 
Димитър Димитров и Биляна Йотовска се готвят за участие в турнира "Арнолд Класик" в Мадрид пред октомври. Световноизвестният турнир ще събере топ билдълите от цял свят, където се очаква и сериозна конкуренция на подиума.

добави коментар
В момента:
Новини
21:00
Тайни от миналото
22:00
Новини
22:05
Мистерии и факти