Десислава Тошeва: Това е опит да се компрометира TV7

Рейтинг:
0 0
Изпълнителният директор на TV7 и NEWS7 заяви в "Дневен ред", че новинарският балон е опит за удар по имиджа на телевизията

"Определено считам, че това е опит да се компрометира в някаква посока и TV7, защото ме притеснява начина, по който новината беше представена от телевизии, които са качени на мултиплекс", заяви в предаването "Дневен ред" изпълнителният директор на TV7 и NEWS7 Десислава Тошва.

"Не, няма такава акция. Независимо от така добре тиражираната новина в медиите – в електронни и телевизионни. Съответно това е една изопачена информация. Никога специалните служби не са навлизали на етажите, на които се помещава
т телевизиите TV7 и NEWS7! Да определено има такова присъствие пред сградата, в която нашите телевизии са под наем, но по никакъв начин служители на телевизията или офиси на телевизията не са били разпитвани или посещавани от представители на специалните служби", подчерта още Тошева.

Тя обясни, че действително за известно време входът на сградата е бил блокиран от служителите на прокуратурата, но това е било за не повече от 10-ина минути. По нейните думи информацията в медиите е била един новинарски балон с цел да се опетни имиджа на телевизията.

"Това, която мен ме притеснява, е, че
колегите, които дойдоха, може би половин час след специалните служби (...), не намериха начин да контактнат своите колеги от TV7 и да получат информация от първоизточника, а са разчитали на очевидци и хора, стоящи пред сградата (...) Това е за мен горчивото, което се случи в днешния ден, че нито на ниво управленско тяло, нито на ниво нюзруми имаше някакъв нормален обмен на информация какво се случва реално. "

Гледайте цялото интервю с изпълнителния директор на TV7 и NEWS7 на страницата на "Дневен ред"!

Славозвяра
Славозвяра
Е нищо де, що се сърдите сега. Вие мигар не правите същите активни мероприятия към други телевизии и субекти в държавата, за които не ви изнася. Като ви е страх от мечки, кво правите в гората :-)
преглед на всички коментари (1)
Не е изключена нова градушка в София
Каква е обстановката в страната след силната буря в София и валежите в монтанско, и какво да...
Над 30 млн. лв. са щетите от потопа в Добрич
На над 30 млн. лв. възлизат щетите от потопа в Добрич. Това показва първоначалната оценка на...
19 млн. лв. нужни на Варна след наводнението
Около 19 млн. лв. са необходимите средства за възстановяване на инфраструктурата и укрепване на...
Бареков и БСП изхарчили най-много за изборите
"България без цензура", чиито лидер е Николай Бареков, и "Коалиция за България" (КБ) са с най-скъпи...
Бурята изпотроши прозорци в сградата на БЧК
Председателят на БЧК Христо Григоров информира, че ледени късове с големина на яйце са изпочупили...