Скандално поведение на лица от "Спешна помощ" пред екип на TV7

Рейтинг:
11 4
"Вие сте срам, защото сте еничарска телевизия", крещеше медик, извикан да помогне на съпруга на починалата фотографка

Съпругът на 40-годишната фотографка Елизабет Димитрова, която почина в понеделник вечерта, почти припадна в студиото на ТВ7. Той заедно с близки на Димитрова беше поканен в телевизията, за да коментират случая с фаталното забавяне на Бърза помощ.

Линейка от "Бърза помощ" веднага пристигна в телевизията. Още с пристигането, дежурният лекар реагира срещу камерата ни и нареди на шофьора да извика полиция.

Димитров беше прегледан и изведен от линейката. Според близките му, обаче, той е бил накаран сам да си напише ЕГН-то и да се подпише, че не иска да бъде хоспитализиран.

Малко след прегледа, лекарят от линейката изгони близките на пострадалия с аргумента, че миришат на алкохол.

"Ще извикам полиция. Вие сте срам, защото сте еничарска телевизия", крещеше медицинското лице.

Докато лекарят от "Спешна помощ" обиждаше и екипа на TV7, Димитров трепереше на стол пред входа на телевизията. Той най-вероятно е получил тежък нервен срив.

Вижте повече за случая тук.

добави коментар
Rumiana
Rumiana
Това не може да е отношение на лекар.Това е истерия,тук лекаря е в нервна криза не пациента.Но в България има и страшно добри специалисти лекари,не може да слагате всички под общ знаменател.
Иван
Иван
Иванов: егати отношението егати викането тая нее мед.сестра тая била родена за полицай че иска на репортера да се легитимира,за това стават екшъните със екипите на спешното сега видяхте 4е сами си търсят боя и аз съм на страната на Anko,ще ги попилея от бой ако искат да ме опандизят.човека е загубил половинката си пак благодарение на бързата ни помощ,вместо да си искаже съболезнованията и да подходи по човешки чак и се ракрещяла,на тая предлатам дисциплинарно уволнение и 25 години да няма право да упражнява тази професия...
Guapa
Guapa
д-р Сидеров, аз съм юрист по образование и също мога да ви цитирам много закони, но не това е същината на въпроса тук и по тази тема. Считате ли, че това е нормално поведение и адекватна, професионална реакция от страна на вашите колеги? Най-малкото, както вече споменах, медицината е хуманна професия и предполага да я практикуват хора, които са наясно с това. Когато нямаш нерви или не ти е приятно има достатъчно много други професии, които могат да бъдат упражнявани или човек може да си стои в къщи, където никой болен няма да му досажда с проблемите си. Съжалявам, че съм толкова рязка, но ако проблемът касаеше ваш близък или не дай си Боже роднина съм убедена, че позицията ви нямаше да е толкова широко скроена. Останете си със здраве и дано не ви се налага да попадате в такава ситуация, в която трябва да разчитате на раздразнителни и агресивни хора, които не само, че не ви помагат, ами с некомпетентността си по-скоро биха навредили.
преглед на всички коментари (7)
Меркел подкрепи Юнкер за председател на ЕК
Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че подкрепя кандидатурата на Жан-Клод Юнкер за председател...
Елитни говеда дефилират в Сливен
Министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков ще открие утре, 31 май, Второто национално...