ГЕРБ забрани на депутати и активисти да участват в предавания на TV7 и NEWS7

Рейтинг:
0 0
Водещият на "България без цензура" Николай Бареков показа писмото до всички дейци на партията

ГЕРБ забрани на депутатите и членовете на партията да участват в предаванията на TV7 и NEWS7. Това разкри водещият на "България без цензура" Николай Бареков.

В предаването "Факторът Кошлуков" по TV7, Бареков показа писмото разпратено до всички партийни организации на ГЕРБ, в което се посочва, че представителите на партията трябва да избягват всякакви участия в двете национални телевизии, както и в турнето "България без цензура".

"Ще участвам на евроизборите през май 2014 г. с листата на движение, което се надявам да структурираме дотогава, ще понеса лична отговорност и ще се кандидатирам", заяви категорично Николай Бареков.

Той призова и други партийни лидери като Бойко Борисов и Сергей Станишев да направят същото – да се кандидатират, като оглавят листите на своите партии за изборите за Европейски парламент.

Бареков увери, че неговият политически проект няма да е поредният месиански проект. "След като завърши националното турне "България без цензура", ще се захванем сериозно с политика", обяви популярният водещ.

Той обясни, че при обиколките в страната се стреми да чуе идеите на хилядите хора по площадите, които излагат проблемите си и търсят решения за тях. Затова Бареков се ангажира програмата на неговото движение да бъде разработена на регионален принцип и да гарантира управление за хората.

добави коментар
Gita
Gita
Ооооо, тожа си го знаем, кучетата са на каишка, как...
Eta
Eta
Много ги е страх от Бареков, защото не им цепи басма!
ivan vasilev
ivan vasilev
Лъсва страхът от Бареков, защо ли???
преглед на всички коментари (5)
Паника обхваща световните пазари
Паника обхваща световните пазари. Причините за поредния очакван срив са финансовата криза в САЩ и...
Започва унищожаването на химическия арсенал на Сирия
Русия е готова да участва във всички етапи на предстоящата операция по унищожаването на сирийските...
В момента:
Граждански контрол
13:00
Новини
13:30
По-близо до истината: Космос. Съзнание. Бог
14:00
Новини
30 септември
София
В момента
Дъжд
15°C
Днес
Дъжд
Min: 12°C
Max: 16°C
Утре
Дъжд
Min: 10°C
Max: 13°C
30 септември
Датата 30 септември е богата на исторически и особено на технологични събития. На този ден през 1452 г. в Майнц излиза първата печатна книга –...