Пуснаха Конституционния съд на търг в eBay

Рейтинг:
1 0
Началната цена е малко над 1000 долара, в наддаването се включиха над 50 души

Конституционният съд на България (КС) днес беше пуснат на търг в eBay. Началната цена на съдебната институция беше 1000 долара и 99 цента, като в описанието за състояние на продукта беше написано "за части или неработещ". Освен самата институция, спечелилият наддаването щеше да получи и целия съдебен състав, включително председателя на КС Димитър Токушев.

Малко след като наддаването мина сумата от 250 хил. долара, обявата беше спряна. Дотогава в търга се бяха включили над 50 души.

В описанието на "Конституционния съд" авторът на обявата специално беше предупредил, че продуктът не е подходящ за честни и достойни хора, работяги или такива, които търсят справедливост.

Предполага се, че потребителят, качил обявата в най-големия онлайн аукцион в света, е привърженик на антиправителствените протести и от негодуващите с решението на Конституционния съд Делян Пеевски да бъде възстановен като депутат след злополучния му избор за шеф на ДАНС, пише BNews.

добави коментар
Най-четени
Най-коментирани
Уникално хибридно затъмнение на Слънцето
На рядко слънчево затъмнение станахме свидетели днес. Уникалното явление наблюдаваха в Африка,...
Франция осъди остро убийството на журналистите
Франция осъди остро убийството на двамата журналисти от радио RFI. Вътрешният министър Лоран Фабиус...
В момента:
Новини
00:00
Оригиналът
01:20
Карбовски: Предаването
03:05
Фронтова линия
3 ноември
София
В момента
Разкъсана облачност
16°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 3°C
Max: 20°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 6°C
Max: 19°C
3 ноември
На този ден през 1957 г. СССР изстрелва космическия кораб "Спутник-2", на борда на който се намира кучето Лайка. То става първото живо същество от...