ДПС и ГЕРБ с тайна сделка срещу ББЦ на евроизборите

Рейтинг:
1 0
За конспирацията му потвърдили както хора на Местан, така и на Борисов

ДПС и ГЕРБ готвят тайна завера срещу "България без цензура" за евроизборите. Това твърди лидерът на партията Николай Бареков. За конспирацията му потвърдили както хора на Местан, така и на Борисов.

Срамните предизборни сделки вече започнаха, заяви Николай Бареков и даде за пример задкулисните договорки между ДПС и ГЕРБ, започнали по Великден. Депутатът Хюсеин Хафъзов, който нашумя с глагола "ваканцувам", обикалял кметове на ДПС по морето и давал инструкции за изборите. Думите на Хафъзов били, че Европа иска коалиция на ДПС с ГЕРБ, в никакъв случай не пускайте Бареков в Европарламента, твърди Бареков.

Бареков е категоричен още, че коалиция между ББЦ и ДПС е невъзможна. Но не изключва партньорство с политически субекти, които подкрепят pакона за "Чисти ръце". Дори това да са ГЕРБ, но без Борисов и Цветанов. Още недоволни от тях депутати били на път да ги напуснат.

"Ропот се чува вътре в самата група. Те не са съгласни с методите на Цецка Цачева и Цветан Цветанов да ходят като някакви овце да гласуват в залата, когато им каже Борисов. Това са част от мотивите, които карат разумните, мъдрите и мислещи хора да напускат ГЕРБ. Новият депутат, който по принцип ще напусне ГЕРБ, аз очаквам те да го изгонят даже, той ще работи с нас по определени икономически и социални политики - бедност, безработица и демографска катастрофа", коментира лидерът на "България без цензура".

Във Варна ръководството на ББЦ имаше поредица срещи с бизнеса. От тях се е родила идеята за морски клъстер, възраждане на Агенцията за стратегически анализи и прогнози и парламентарно питане относно приватизацията на Параходство български морски флот.

добави коментар
Spas
Spas
Всички се опитват да превъзмогнат превъзходството на ББЦ
Адриана
Адриана
Ами... да ни честита новата коалиция. Дано не ни излезе през носа.
Meri
Meri
Не трябва да допускаме повече ГЕРБ и ДПС до властта! Тия са готови на всякакви нечисти сделки, само и само да се върнат на власт.
преглед на всички коментари (4)
Седем души пострадаха при срутване на сграда във Виена
Седем души пострадаха при срутването на 4-етажна сграда в австрийската столица Виена. Инцидентът е...
Бебета в София се борят за Рекорд на Гинес
Бебета в столицата се борят за Рекорд на Гинес. Малчуганите и техните майки искат да подобрят...
В момента:
Световен пътешественик
18:00
18:05
Градове на бъдещето
18:20
Титаник: Случаят приключен
19:00
26 април
София
В момента
Облачно
16°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 10°C
Max: 16°C
Утре
Краткотраен дъжд
Min: 8°C
Max: 16°C
26 април
На 26 април 1986 г. Четвърти реактор на атомната електрическа централа в Чернобил, Украйна, експлодира и се запалва, като причинява най-голямата...