понеделник - петък, 19:30 - 20:00

Извънземните и религията – 2 част

Рейтинг:
58 1

Концепцията за Бог е напълно възприета и не се счита за луда фантазия, но концепцията за извънземните все още е табу и е осмивана от обществото. Отскоро обаче авторитетни медии в Европа започнаха да се отнасят обективно към фактите и наблюденията на НЛО са вече ежедневие.

Какво е общото между темите за извънземните и религията, как религията е полезна на науката и може ли да се сложи край на развода между тях, коментираха във "Въпрос на гледна точка" проф. Лъчезар Филипов. и проф. Бойко Рангелов.

1 Част

добави коментар
Димитър
Димитър
Ще бъде добре да има и представител от страна на църквата(преподавател от Богословски факултет),за да стане наистина интересен диалог.
nikolaeva1d
nikolaeva1d
Много харесвам предаването. Опитвам се да следя темите, но има проблем със звука. Доста е дразнещо. Искам да благодаря на водещия - Стойчо Керев за интересните теми и събеседници. Пожелавам успехи и за напред.
Димитър
Димитър
Здравейте!Тъй,като тази рубрика е много интерасна и знаем,че в спора се ражда истината. Бих ви препоръчал да поканите в студиото професор Димитър Киров,преподавател в Богословски факултет към Софийски университет.Предполагам,че проф.Киров би се отзовал на поканата,и по този начин ще направите едно наистина зрелищно предаване по тази интересна тема."Все пак това е мойта гледна точка с която не ангажирам никого".Поздрави и успешен ден :)
преглед на всички коментари (3)