Три деца оцеляха при жестока катастрофа на Е-79

Рейтинг:
0 1
Източник: БГНЕС
Автомобил с летни гуми поднесе на мокър път край Благоевград, по чудо няма жертви и тежко пострадали

Три деца оцеляха при жестока катастрофа на главен път Е-79 край Благоевград, съобщава БГНЕС. Тежкият пътен инцидент станал около 9 ч. тази сутрин в района на квартал "Васил Левски" на град Кочериново в условия на непрекъснат дъжд и мокър път.

Лек автомобил "Пежо" с кюстендилска регистрация, движещ се от Благоевград в посока Дупница, поднася на мократа пътна настилка и навлиза в насрещната лента. Пежото се блъска в мантинелата, след което върху него връхлита "Ауди" със софийска регистрация.

В аудито имало четири деца на възраст от 11 до 18 години, състезатели по спортни танци, пътуващи от София за Международния фестивал на изкуствата "Утринна звезда" в Банско.

Водачът на пежото, който пътувал сам, казал, че задните му гуми били летни и автомобилът му поднесъл. При удара на пежото се откъсва задният мост. Предната му броня също е в храстите. Въздушните възглавници и на двата автомобила са се отворили.

В МБАЛ-Благоевград са транспортирани всичките шестима души от двата автомобила. Няма тежко пострадали. Едно от децата е с рана на крака, водачът на пежото е с аркада на главата. В момента на всички им се правят изследвания.

Движението по Е-79 от разклона за Рилския манастир до местността "Антените" преди Благоевград е затруднено и се извършва само в едната лента.

добави коментар
Световна подкрепа за европейско бъдеще на Украйна
Високопоставени дипломати от цял свят посетиха Украйна, за да се срещнат с лидерите на опозицията....
Успокояват шофьорите за газовите уредби
Отлага се задължителната смяна на талоните на колите със стари газови уредби. От Автомобилна...
5 декември
София
В момента
Облачно
-1°C
Днес
Облачно
Min: -5°C
Max: 6°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: -5°C
Max: 7°C
5 декември
На тази дата през 1933 г. в САЩ официално е отменен сухият режим. Той е въведен с 18-та поравка Конституцията, ратифицирана на 16 януари 1920 г. С...