Колегите на Волен осъдиха поведението му

Рейтинг:
0 0
ГЕРБ искат оставката на лидера на "Атака" като шеф на комисията за борба с корупцията

Остри са политическите реакции след скандала с Волен Сидеров. ГЕРБ ще поискат оставката му като шеф на комисията за борба с корупцията. Управляващите се въздържат от коментари. А лидерът на "България без цензура" Николай Бареков осъди поведението на атакистите.

Единствено председателят на Народното събрание Михаил Миков коментира пред националното радио, че всички, дори и политиците, са равни пред закона, но той ще се произнесе след като съдебната власт установи всички факти.

Парламентарният шеф отказа да отговори дали скоро смята, че на парламента ще му се наложи да гласува сваляне на имунитета на Волен Сидеров. От ГЕРБ са далеч по-категорични в позицията си. Те остро осъдиха поведението на политика.

С остра позиция по случая излезе и Николай Бареков. Според него Волен Сидеров опорочава идеята на българския национализъм.

"България без цензура" заклеймява употребата на сила срещу служители на МВР и армията. Крайно време е българският национализъм да спре да бие чужденците по самолетите, а да работи смислено за реабилитацията на България в Европа и по света. Ако е вярно, че лидерът на крайните националисти е посегнал на български полицаи, то това е краят на острата форма на национализма в България, смятат от движението.

добави коментар
Георги
Георги
Да му свалят имунитета, да му предпишат силни хапчита и да го вкарат в стая с меки стени...
Meri
Meri
Да му свалят имунитета, така може да го усмирят.
преглед на всички коментари (2)
Полярно мече проходи в Торонто
Полярно мече направи първите си стъпки в зоопарка в канадския град Торонто. То проходи два месеца...
180 водни обитатели могат да излъчват светлина
Американският природонаучен музей разпространи снимки, които са част от изследване, посветено на...
10 януари
София
В момента
Мъгла
1°C
Днес
Слаба мъгла
Min: -2°C
Max: 11°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 0°C
Max: 10°C
10 януари
Днес се навършват 70 години от разрушителните бомбардировки над България на 10 януари 1944 г. Въпреки че страната не участва в бойни действия, тя е...