Ганчев заведе китайци на "Българска армия"

Рейтинг:
0 0
Източник: lap.bg

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев за първи път се появи на мач на отбора от "В" група. Бизнесменът пристигна вчера на "Българска армия" за столичното дерби със Септември (София)       (8:1). До този момент Ганчев не се беше появявал на официален мач на стадиона, но вчера реши да изгледа домакинската среща. Той беше в компанията на спортния директор на клуба Пламен Марков и негови бизнес партньори от Китай. Посещението на азиатците обаче не е ясно.

"Тези идват да инвестират в клуба", веднага започнаха да цъкат зевзеците на "Българска армия", щом видяха Ганчев и чужденците. Други обаче бяха скептично настроени, като припомниха, че и Александър Томов често водеше азиатци и какви ли не други мистериозни инвеститори. Според запознати обаче посещението на китайците на "Българска армия" вчера няма нищо общо с ЦСКА. Иначе Гриша Ганчев влезе в съблекалнята на отбора. Той поговори с играчите, даде им кураж и още веднъж им обясни: "Спокойно, играем във Висшата лига на лято, не се притеснявайте", обърна се бизнесменът към футболистите.

По информация на "7 дни спорт" вчера Гриша Ганчев е раздал и заплатите на ЦСКА за месец февруари. Откакто той пое властта в отбора, до момента не е имало никакво забавяне на месечните възнаграждения.