Почина Ева - една от героините на "Жените говорят"

Рейтинг:
0 2

Почина 34-годишната Ева Иванова, която трогна с историята си зрителите на TV7 и цяла България. Красивата жена, майка на 5-годишна дъщеричка, събираше средства за лечението си в чужбина по метода на имунотерапията.

Комисия за лечение в чужбина към Министреството на здравеопазването отказва да финансира лечението. Диагнозата й е рак на гърдата. Състоянието й постепенно се влошава -  лекарите откриват разсейки в гръбначния стълб и черния й дроб. Приживе, в предаването "Жените говорят" младата жена сподели шокиращия факт, че цели 6 месеца докторите не се сетили да й назначат преглед на скенер и й казали, че болките й в гръбнака може да са от неудобни обувки. 

Борбеният дух до последно дава надежда на Ева и близките й. По думите на брат й любовта и подкрепата са я излекували от рака. Отишла си е заради спукана вена на хранопровода.

Много популярни български изпълнители бяха взели каузата й присърце и организираха музикални събития, с които да я подкрепят. Трагедията на семейството и приятелите е огромна.

Една от инициаторките на благотворителния концерт за каузата на Ева - Ели Раданова, намери сили да сподели с приятелите си в социалната мрежа ужасната новина:

"Почивай в мир, Ева! Не мога да повярвам... Винаги ще те пазя в сърцето си... и ще знам, че познавам АНГЕЛ! Моля те, идвай в сънищата на тези, които те обичат... Думите не стигат... и не мога."

Съболезнованията си поднесоха певците Мариана Попова, Тодор Гаджанов, Нора Караиванова, Веси Попова, Преслава Мръвкова и десетки други приятели от и извън музикалните среди.


Джъстин Бийбър се изложи с рядък мустак
Джъстин Бийбър отчаяно се опитва да пусне мустак. Певецът прави всичко възможно, за да изглежда...
Зомбита подгониха бегачи в Москва
Необичайно надбягване в Москва привлече стотици участници. Надпреварата беше изпълнена с множество...
Оплюха жестоко Кийфър Съдърланд
Актьорът Фреди Принц участва във всички епизоди от 9-я сезон на сериала "24". Оказа се, че звездата...
Най-големите майстори на "Хартията в съвременното изкуство"
Национален конкурс "Хартията в съвременното изкуство" 2014 на фондация "Йордан Парушев" ще обяви...
Мъжете се примириха: жените движат света
Все повече съвременни двойки се приспособяват към демографската действителност, в която жените са...