Черно море вади основните си играчи на сергията

Рейтинг:
0 1

Собствениците на Черно море се отказаха от борбата за челните места в класирането. TV7 научи, че бюджетът на тима за новата година е драстично намален, което ще доведе до принудителното разделяне с основни футболисти. Друга част от играчите пък сами са поискали да си тръгнат, след като разбрали, че месечните им възнаграждения ще бъдат редуцирани.

В собственика на отбора - фирма ТИМ, са решили да стегнат кранчето в клуба. Това е и причината шефовете да продават играчите с най-високи заплати - Александър Александров, Симеон Райков, Дани Младенов и Емил Михайлов ще потърсят реализация в други отбори.

Капитанът на "моряците" Георги Илиев пък вече беше продаден в Китай. Именно националният полузащитник беше с най-висока заплата досега на "Тича". Илиев прибираше по 8000 лв. месечно. Александров и Райков също са сред високо платените.

Треньорът на тима Георги Иванов нямал думата за решението на тимаджиите, защото бил  изпълнил на максимум очакванията - влизане в първата седмица.

Не е изключено до подновяването на първенството клуба да напуснат и други футболисти, които не са съгласни с намаляването на бюджета.

добави коментар
Hristo
Hristo
Глупости. Съвсем естествено е в един отбор да има рокади. Не е толкова страшно, Черно море показаха че имат волята и желанието да вървят нагоре. Моряците имат добри футболисти и ще имат възможност да се изяват тепърва, особено под вещото ръководство на Гонзо.
преглед на всички коментари (1)
Днес е Бабинден
Днес празнуваме Бабинден. Той е посветен на "бабите" – по-възрастните жени, които в миналото...
САЩ още са в капана на полярния студ
Тежка остава обстановката в САЩ след връхлитането на полярни студове. Лошото време с рекордно ниски...
8 януари
София
В момента
Мъгла
2°C
Днес
Мъгла
Min: -3°C
Max: 2°C
Утре
Мъгла
Min: -3°C
Max: 3°C
8 януари
На 8 януари 1962 г. картината на Леонардо да Винчи "Мона Лиза" е показана за пръв път в САЩ.Мона Лиза или La Gioconda, Джокондата – "веселата...