Бащата на убитото бебе: Шофьорът полицай беше мъртво пиян

Рейтинг:
1 3
Източник: flagman.bg
Граничният полицай карал след запой, започнал още от 19 ч. предната вечер

Шофьорът, който помете бебешка количка и причини смъртта на едногодишно момиченце в бургаското село Крушевец, е карал колата си мъртво пиян, това заяви почерненият баща на детенцето, цитиран от Флагман.Бг.

"Видях убиеца на детето си! Беше мъртво пиян и полицаите се опитаха да го скрият от мен. Погледите ни се засякоха – нищо не си казахме. За мен той е убиец и ще го съдя докато съм жив, както аз, така и държавата", заяви Красимир, бащата на загиналото 11-месечно бебе.

Малката Красимира е второто дете в семейството. Трагедията днес се разиграла пред очите на по-големия й брат Атанас, на 8 години, който е в шок от случилото се и с него работят психолози.

Вече е известно и името на шофьора, причинил зверската катастрофа. Става въпрос за граничен полицай Костадин Стоянов от Приморско. Във фаталната сутрин той се е прибирал от запой, който започнал от 19 ч. предната вечер. Купонът бил по повод юбилей на негов колега и продължил до сутринта. След това Костадин се качил зад волана и подкарал към Бургас. Установено е, че е заспал на шофьорското място и това е причината да загуби контрол над колата. Липсва и спирачен път на мястото на инцидента.

Източник: flagman.bg Според очевидци автомобилът е преминал със скорост над 60 км/ч, преди да се блъсне в стълба и буквално да сплеска бебешката количка. В това време майката Нонка е била в магазина, до оградата на който оставила количката.

Арестуваха мъж по подозрение, че е нахранил гаджето си с кучето й
Кавга между двойка американци от Калифорния завърши по шокиращ начин. Мъжът е обвинен, че е убил...
Джоли върза Пит с железен договор
Брад Пит ще загуби родителските права над децата си, ако изневери на съпругата си Анджелина Джоли с...
Вит може да залее две села всеки момент
Дигата на река Вит е в критично състояние и две селища са заплашени от наводнение. Най-близко до...
Белия дом обяви война на Ислямска държава
Белият дом обяви официално, че САЩ са във война с радикалната групировка Ислямска държава....
Превръщат Русе в кулинарна столица на Дунав
Кулинарно шоу събра ценителите на добрата кухня в Русе. Клубът на професионалните готвачи представи...