Тежка катастрофа затвори пътя Русе – Бяла

Рейтинг:
0 0
Шофьорите на двата тира са загинали на място

Тежка катастрофа между тирове затвори пътя Русе – Бяла. На място са загинали двамата шофьори, които са чужденци. Пътят е отцепен и поне до днес по обед движението ще се извършва по обходен маршрут.

Инцидентът е станал тази нощ на около 9 км от Русе. Беларуски ТИР, който се движел в колона заедно с още два камиона, се е сблъскал с ТИР с турска регистрация. Шофьорът от Беларус е карал с много висока скорост и е навлязъл в острия завой, без да намали. Въпреки опита на турския камион да избегне удара, той е бил пометен от насрещно движещия се товарен автомобил.

При сблъсъка кабините на двата камиона буквално са били премазани. Шофьорът от Беларус е загинал на място, а турският водач е издъхнал минути по-късно.

На мястото на инцидента незабавно са извикани екипи на полицията, пожарната и Гражданска защита. Близо час и половина продължи ваденето на телата от кабините.

добави коментар
Изгориха плакат с лика на премиера
Продължава шествието из София на протестиращи. Пред парламента беше изгорен плакат с лика на...
"Килърите 4" получили мократа поръчка за Бареков
Групата на Йоско Костинбродския, известна като "Килърите 4", е получила мократа поръчка за Бареков....
В момента:
Хенри Кисинджър – Тайните на една свръхсила
19:50
Моят град е моят живот
20:00
Новини
10 ноември
София
В момента
Разкъсана облачност
15°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 4°C
Max: 17°C
Утре
Облачно
Min: 6°C
Max: 16°C
10 ноември
На 10 ноември 1989 г. Ноемврийският пленум на Централния комитет (ЦК) на Българската комунистическа партия (БКП) приема оставката на Тодор Живков....