Борисов и Плевнелиев укриват данъци

Рейтинг:
1 1
Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков

Парламентът е в много тежко състояние. Крадат се наши идеи, които се съсипват от настоящите управляващи, заяви днес лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

За съжаление, Цветанов, Борисов и техните партии не дават никакви градивни идеи за развитието на страната. От партия "Атака" вкарват парламента в някакви безумни исротии – визирам псевдомораториума, който беше гласуван, допълни Бареков.

Ние искаме предсрочни избори 3 в 1. Още през месец май, г-н Плевневлиев трябва да си подаде оставката. Уведомил съм не само прокуратурата, но и НАП за нередностите около него. Оказа се, че той продължава да действа съвместно с Иво Прокопиев в няколко офшорни схеми, с които аз се запознах като документи. Участвали са в препродажбата на фирма "Каолин". Не може да си действащ президент и да продължаваш да се занимаваш с бизнес.

Неслучайно зададох и въпроса имал ли е Бойко Борисов офшорна компания с Цветелина Бориславова. Оказа се, че те са укривали данъци чрез фирма. Най-вероятно, според мен, става въпрос за производство на синтетична дрога, макар че прикритието на фирмата е за текстил. Тази фирма е била дублирана в офшорна зона и по схемата на Плевнелиев, са се включили поставени лица, които не са български граждани.

Разследването е много сериозно. Аз ще информирам Интерпол, Федералното бюро за разследване на САЩ, както и две независими фондации – американска и германска. Историята е много интересна.

Предстоят събития, които ще разтърсят държавата и след шест месеца аз ще мога да стана премиер. Аз съм единственият, който ясно заявява, че иска да бъде премиер.

Шатрата на гражданско движение "България без цензура" днес е разположена пред президентството. В нея юристите на движението ще продължат да приемат сигнали както за нарушения и за корупция, така и за административни и граждански казуси.

добави коментар
Krasimira
Krasimira
3 в 1---много го обичам
Иванина
Иванина
Само те ли, има и много други!
Anna
Anna
В момента политиката ни е един пълен цирк и дано скоро да има някакво развитие в положителна посока.
преглед на всички коментари (5)
Най-четени
Най-коментирани
Уникално хибридно затъмнение на Слънцето
На рядко слънчево затъмнение станахме свидетели днес. Уникалното явление наблюдаваха в Африка,...
Франция осъди остро убийството на журналистите
Франция осъди остро убийството на двамата журналисти от радио RFI. Вътрешният министър Лоран Фабиус...
В момента:
Спорт 7
23:00
Новини
00:00
Оригиналът
01:20
Карбовски: Предаването
3 ноември
София
В момента
Разкъсана облачност
14°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 3°C
Max: 20°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 6°C
Max: 19°C
3 ноември
На този ден през 1957 г. СССР изстрелва космическия кораб "Спутник-2", на борда на който се намира кучето Лайка. То става първото живо същество от...