Полицай се самоуби в Златни пясъци

Рейтинг:
5 0
Бил е на работа, инцидентът е станал извън управлението

Варненски полицай беше намерен мъртъв в комплекс "Златни пясъци". Тялото му е открито от негов колега от 5-то РУП, около 22:50 ч. снощи. Екипът на Бърза помощ само е констатирал смъртта.

42-годишният мъж е бил на дежурство по време на инцидента. Колегите му го търсили дълго в района, защото не се върнал от полагаемата му почивка. Намерили го с  на пейка, зад полицейското управление.

Униформеният е прострелян в главата със собственото му служебното му оръжие. Няма данни за насилствена смърт. Основната версия, по която се работи, е самоубийство. Той не е оставил предсмъртно писмо.

Простреляният полицай работи в системата на МВР от 19 години. Колегите му го описват като съвестен и старателен, но не желаят да коментират трагедията пред камера. Не им е известно да е страдал от някакво заболяване, нито да е имал сериозни проблеми.  Семейството му е в шок.

От полицията и прокуратурата също отказват изявления, с мотива, че обстоятелствата около произшествието се изясняват. По случая е образувано следствено дело.

добави коментар
На дърва или ток да се топлим?
Как да осигурим най-изгодно топлина в домовете през зимата? Това е най-честият въпрос, който си...
Помощи за повече бедни българи
Повече бедни българи ще получат помощи за отопление през този сезон. Заради облекчените правила за...
В момента:
Новини
09:00
Още нещо
12:00
Новини
12:10
Граждански контрол
4 октомври
София
В момента
Разкъсана облачност
8°C
Днес
Облачно
Min: 2°C
Max: 10°C
Утре
Слънчево
Min: -1°C
Max: 14°C
4 октомври
На 4 октомври 1883 г. Ориент Експрес тръгна на първото си пътешествие. Влакът, станал символ на лукс и комфорт, потегля от Париж, а крайната му точка...