Протест

Мика Стоичкова забърса рапър?

Рейтинг:
0 0
Източник: сн. Facebook
Хубавицата все по-често с Кристо, забрави Иво Аръков

Красивата щерка на Христо Стоичков – Мика, е хвърлила око на рапъра Кристо, популярен с дуетите си със Сантра в миналото.

Според слуховете, по-малката наследница на Камата е решила да остави в миналото носталгията по връзката си с актьора Иво Аръков и именно Кристо е новия обект на чувствата й.
Източник: сн. Facebook Единствената подробност, която може да смути развитието на любовния роман, обаче е фактът, че музикантът от години се радва на сериозна връзка с приятелката си. Затова всички пикантни новини, свързващи го с Мика, са просто поредната светска измислица.

Госпожица Стоичкова също отрече твърденията, като поясни, че близките й отношения с Кристо са резултат от работата им по нов съвместен проект.

"Не е нужно да мога да пея, за да направя дует с Кристо, нали? Нашият проект е творчески! Изложба, модна линия или... Нека залозите започнат 3... 2... 1...", написа Мика в профила си във Facebook.
Източник: сн. Facebook Междувременно, хубавицата усилено подготвя и голямо благотворително парти за рождения си ден. На 10 юли тя ще навърши 26 години и смята да събере много от приятелите си в известен столичен клуб.

"Ще ви направя съпричастни с мисията на живота ми – да помагам. Обещавам това да се превърне в традиция! Тази година посвещавам повода на една специална кауза – закупуване на първия в България уред за плазмафереза – процедура, при която кръвта на пациенти с бъбречна недостатъчност се очиства от антитела.

Уредът ще бъде прилаган за лечение на деца от единствената специализирана клиника по детска нефрология, с единствения център по детска хемодиализа в страната. Ще се радвам да бъдете гости на моето Pink Party, като най-големият подарък за мен ще е присъствието и дарението ви", написа още Мика в социалната мрежа.

Източник: сн. FacebookКраят на летния сезон увеличи безработицата
10,5% е равнището на безработица у нас през септември. Основна причина за нарасналия брой...
Карбовски се завръща в TV7
Карбовски се завръща в ефира на TV7. Продуцентът на "Предаването" от следващата неделя отново влиза...
38 души от завода в Горни Лом ще бъдат съкратени
38 служители от взривения цех "Утилизация" на завода за боеприпаси в Горни Лом ще бъдат съкратени,...
Изповедта на изнасилената 8-годишна Джанфер (ВИДЕО)
8-годишната Джанфер от село Калоянци е била изнасилена жестоко от свой съселянин. Осман, който е...
13 населени места избират нов кмет
Частични избори за кмет се проведоха в 13 населени места у нас. Предсрочният вот генерира висока...