Протест

Майка на 12 деца проституира до училище

Рейтинг:
2 3
Мария Кадрие обслужва клиентите си в строеж до Търговската гимназия в Бургас

Мария Кадрие е проститутка, която лови клиентите си посред бял ден в района на Търговската гимназия в Бургас. Тя не се притеснява да ги дърпа на улицата. А мястото, където ги обслужва, е строеж близо до училището. Преди дни възмутен родител успя да заснеме "интимния" акт от прозореца на жилището си.

Денем и нощем Мария Кадрие обикаля градинката и гарата в търсене на подпийнали моряци. Жената е известна с това, че винаги е бременна. Има 12 деца, но не се грижи за нито едно от тях. Самата тя не знае нито бройката им, нито е сигурна за имената им, съобщава предаването "Жега" по TV7.


Ромката стана известна и с това че избяга от болницата при последното си раждане, а предпоследното бебе роди под открито небе на пейка до жп гарата. Местен охранител - свидетел на случката, разказал че жената буквално изсипала 3-килограмовия плод на плочките.

Лекарите от МБАЛ Бургас се срещат с нея почти всяка година. И знаят, че всяко следващо бебе ще бъде захвърлено, подобно на всички останали.

Сега Мария Кадрие отново е бременна. Казва ни че иска да има лична карта и да не се налага да изоставя поредното си бебе.

Преди три години, когато бяха размириците в Катуница, ромката бе зверски пребита от скинари в центъра на Бургас. Тогава дребничката жрица на любовта остана без няколко предни зъба и с множество тежки травми, което наложи престой и в спешното отделение. Заради нападението над Мария и ескалацията на напрежението тогава между българи и роми, гетото в "Победа" бе настръхнало. Днес Мария пак е с белези от побои, но посочва като единствен извършител мъжа си Мишо.

Мария Кадрие не търси работа, защото живее от просия и проституция. Разказа ни на трудно разбиераем български, че мечтае за къща. Не се оплаква от живота, макар често да гладува. Не се страхува от нищо, дори и от полицията. И не обещава че фабриката за бебета ще спре да работи.

3,2 млн. лв. джакпот за четвъртък
Натрупаният джакпотът във второ теглене на играта 6/49 за четвъртък, 23 октомври, се очаква да...
Дрифтът става все по-популярен у нас
Най-новата мода в автомобилните спортове у нас - дрифтът, печели все повече последователи. Какво е...
Стотици българи искат "да бъдат забравени" от Google
Стотици българи искат да се възползват от правото "да бъдат забравени" от популярната търсачка...
Папа Павел VI беше обявен за блажен
Папа Павел VI беше обявен за блажен. Това стана на церемония във Ватикана водена от настоящия папа...
Хиляди се поклониха пред мощите на Иван Рилски
Днес Православна църква почита св. Иван Рилски Чудотворец. Всяка година на 19 октомври, хиляди хора...