Пол Уокър загина в благотворително мотошоу

Рейтинг:
6 7
Това съобщават официалните му страници в социалните мрежи

Актьорът Пол Уокър, известен с ролята си във филма "Бързи и яростни", е загинал при автомобилна катастрофа в Калифорния. Това беше съобщено на официалните му страници в социалните мрежи.   В съобщението се казва: "С наскърбено сърце трябва да ви съобщим, че Пол Уокър почина днес в резултат на автомобилна катастрофа".

Според информацията актьорът е катастрофирал в Санта Кларита близо до Холивуд, където е участвал в автомобилно шоу за набиране на средства в помощ на пострадалите от тайфуна Хайян във Филипините.

Според сайта TMZ, цитиран от БТА, Уокър се е намирал в червено Порше, чийто шофьор е изгубил контрол над управлението. Автомобилът изминал няколко десетки метра, забил се в дърво и се запалил. Според близки до актьора източници, Поршето е било на Уокър, който го е давал на приятели да го покарат. Местната полиция потвърди, че в останките на колата са намерени телата на двама души.

40-годишният актьор нашумя с ролята си в поредицата "Бързи и Яростни". Седмата част на лентата беше планирана да излезе в края на следващата година.

Последният проект на Уокър е участието му във филма "Часове", в който играе баща, който се бори да запази новороденото си дете след преминаването на урагана Катрина през Ню Орлиънс. Лентата ще се завърти по кината от 13 декември.

добави коментар
Най-четени
Най-коментирани
Депутат напуска ГЕРБ заради полицейщина
Депутатът от ГЕРБ Георги Марков напуска групата на Бойко Борисов и става независим, съобщава в....
Дискутират въпросите за мобилността и миграцията
КНСБ организира дискусия за мобилността и миграцията. Тя ще се проведе в централата на синдиката....
3 декември
София
В момента
Разкъсана облачност
-1°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: -2°C
Max: 2°C
Утре
Слънчево
Min: -6°C
Max: 3°C
3 декември
През 1586 г. в Англия са пренесени от Колумбия картофите като земеделска култура. Те произлизат от Южна Америка, вероятно някъде в днешните Перу,...