Зимата взе първата си жертва в Добричко

Рейтинг:
0 0
Всички пътища в Силистренско са все още затворени

Студът в Добричко взе първата си жертва - 80-годишен мъж от каварненското село Видно е починал вследствие на измръзване.

И днес остава тежка обстановката в Североизточна България. Близо 100 работници от шивашка фирма в дуловското село Руйно не могат да се приберат от снощи по домовете си в 15 населени места от общините Дулово и Главиница.

Четири населени места в Общините Бургас, Айтос и Руен са без електричество. Това съобщиха от областната управа. В община Руен все още е в сила бедственото положение. Прекратени са учебните занятия във всички училища на територията й.

Meждувременно стана ясно, че е овладяна зимната обстановка в община Дългопол. Отворен за движение е второкласният път Добрич - Варна. Отпаднаха също ограниченията по две пътни отсечки във Варненско, пътищата в областта са проходими при зимни условия. През изминалото денонощие са подадени над 70 сигнала за заледени участъци, паднали клони и пътно-транспортни произшествия.

Всички пътища в Силистренско все още са затворени. Заради лошото време от Силистра не пътуват никакви влакове, не работи и автогарата.

Всички пътища от третокласната пътна мрежа в Шуменска област са затворени, както и пътят от второкласната Нови пазар - Добрич. Проходими са автомагистрала "Хемус" и пътят Русе - Варна, но при тежки зимни условия.

За да разберете всичко за предстоящото време, посетете страницата на времето на TV7.

добави коментар
ЕС замрази преговорите за безвизов режим с Русия
Европейският съюз замрази преговорите с Русия по споразумения за всеобхватно партньорство и...
Пеперудите – рекламна кампания за "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване"
Пеперудите, които днес полетяха в кулоарите на българския парламент, са част от рекламната кампания...
7 март
София
В момента
Облачно
4°C
Днес
Облачно
Min: 2°C
Max: 8°C
Утре
Облачно
Min: 2°C
Max: 6°C
7 март
6 март 1534 г. е особена дата от религиозна гледна точка. На този ден папа Климент VII официално отказва да разтрогне брака на английския крал Хенри...