Бареков за срещата Борисов - Местан: Ражда се нова коалиция

Рейтинг:
4 0
Стига с този фарс в политиката, призова лидерът на "България без цензура"

ДПС ще бъдат извадени от властта за осем години. Това прогнозираха от партия "България без цензура". Турнето на партията вчера стигна и до южния Димитровград.

Лидерът на партията Николай Бареков заподозря, че вчерашната среща между Бойко Борисов и Лютви Местан в Кърджали е знак за нова коалиция.

"Аз искам целият този цирк и фарс в българската политика да приключи един път завинаги. Обявих тези дни колко данъци съм платил на държавата. Г-н Борисов и г-н Станишев също са обявили доходите си пред Сметната палата. Двамата заедно имат 19 хил. лв. Вярва ли някой тук, че аз, Николай Бареков, съм 100 пъти по-богат от Станишев и Борисов? А Росен Петров се оказа 50 пъти по-богат от тях!", каза от трибуната Бареков.

На градския площад присъстваха и евромайките на "България без цензура". Те обявиха, че децата до осем години трябва да ползват безплатни  лекарства, за което те ще се борят. Парите според тях могат да се спестят от подслушването, което всяка година струва 100 млн. лв на българския данъкоплатец.

ВМРО също подкрепиха протестиращите майки, които се бяха събрали на площада, възмутени от желанието на властите да настанят 5 хил. бежанци и нелегални имигранти в Харманли.

добави коментар
Снежана
Снежана
Тотален фарс. За ДПС няма принципи, за тях е важно да са в играта за да могат да вършат антибългарската си дейност.
Владимир
Владимир
За всички е ясно че ДПС е готова да се коалира със всичко, само и само да е в парламента.
Meri
Meri
Винаги ДПС е в коалиция с някоя продажна българска партия. Просто на нас ни играят театър. ДПС управлява на практика 24 г. и са се научили да лавират. А Тиквата толкова иска да се върне на власт, че е готов да сключи договор с дявола, само, за да управлява. Мафиотски договорки са това на гърба на хората.
преглед на всички коментари (5)
Ню Йорк пощуря по кекс от автомат
В Ню Йорк започна работа първият в града автомат за кексчета. Машината веднага предизвика голям...
Възход на баровете в Куба
Кубинската столица Хавана изживява истински ренесанс на изискани барове и клубове. Това е част от...
27 март
София
В момента
Облачно
8°C
Днес
Краткотраен дъжд
Min: 3°C
Max: 15°C
Утре
Краткотраен дъжд
Min: 4°C
Max: 15°C
27 март
27 март е Международен ден на театъра. Датата е избрана през 1961 г. на IХ конгрес на Международния театрален институт към ЮНЕСКО и е свързана с...