Похитители на кучета дебнат в София

Рейтинг:
23 0
Разследване на TV7 и NEWS7 разкри ужасяващи подробности за две "колекционерки" на животни

Крадци на кучета дебнат в центъра на София. Камери от столичен хипемаркет заснеха майка и дъщеря да задигат голдън ретривър, докато собственикът му пазарува. Разследване на ТV7 и NEWS7 разкри ужасяващи подробности за двете жени, похитили домашния любимец. По темата работи Гергана Костова.

Доро – кучето, чийто собственик е Диди Цонева, е натоварен от двете жени на ауди с тъмни стъкла, докато Диди пазарува. След шока, че не го вижда, тя моли за записите от камерите на хипермаркета. Служителите на охраната са отзивчиви и веднага й ги дават. Полицията уж търси кучето, но резултати няма.

Facebook и хората, които обичат животни, се оказват по-силни. 8000 споделяния на снимките от камерите с крадлите дават резултат.

Диди получава обаждане. Казват й къде е Доро. Когато отива на посочения адрес, Диди вижда любимеца си воден от двете жени. Вика полиция. И ги изчаква да слязат. Те обаче отричат да са крали кучето й. В крайна сметка го откриват именно в апартамента им с още няколко животни.

Двете жени от години са известни като "колекционерки" на улични животни, а ужасяващи подробности ги свързват с убийства и използването им за медицински цели. Отиваме на адреса, където е открито откраднатото куче. Съседи разказват, че вчера там е имало полиция.

Хората от блока разказват още, че от години имат неприятности със семейство Плачкови и домашните им любимци. Всички са единодушни, че двете жени Христина и Дочи - майка и дъщеря, и преди са извършвали жестокости с животни.

Много собственици и любители на животни се събраха тази вечер, за да изразят несъгласието си със случващото се.

Има ли други жертви и за какво са били предназначени откраднатите кучета на този етап продължава да не е ясно.

добави коментар
Alexandra
Alexandra
vsushtnost ima podrobnosti za kakvo sa izpolzvani jivotnite. komshii razkazvat che postoqnno izhvurlqli torbi s trupove i se noselo vonq na mursh ot apartamenta im razhojdali sa se vechno s prestilki i hirurgicheski rukavici u doma si. izpolzvali chervata na jivotnite za hirurgicheski konci koito prodavali na cherniq pazar.
christo
christo
За тези изверги Христина и Дочи линч, клада и бой с камшици до смърт. Само смъртно наказание може да ни изчисти от такива изроди.
micito
micito
В подкрепа на д-р Михайл Плочев един от най-добрите гръдни хирурзи в България спасил много хора. Сигурен съм , че в цялата тази ситуация има някаква грешка...един път казват , че са Дочеви после Плачкови....а човека в асансиора е един изключително качествен и добър доктор , който повярвайте ми не може да коли кучета. Ако е спасил и ваш или го познавате съм сигурен , че ще споделите моето мнение. Против насилието над животни!
преглед на всички коментари (7)
Задавени с месо, пияни и гонени от бикове пълнят "Пирогов"
В празничните дни през "Пирогов" са преминали 1700 пациенти, като 212 от тях са били приети за...
Погрижете се за осанката и усмивката
Много интересна личност гостува в празничното издание на предаването "NEWSROOM" на 21 април. Това е...
В момента:
Най-удивителните фотографии на National Geografic
19:00
20:00
21 април
София
В момента
Облачно
19°C
Днес
Краткотраен дъжд
Min: 4°C
Max: 20°C
Утре
Облачно
Min: 9°C
Max: 21°C
21 април
Английската писателка Шарлот Бронте, автор на романа "Джейн Еър" и сестра на писателките Ан Бронте и Емили Бронте, е родена на 21 април, 1816, в...