Протест срещу монополите в София

Рейтинг:
0 0
Той беше организиран от четирите формации - "България без цензура", ВМРО , "Сила"и "Граждански контрол"

Протест срещу монополите се проведе пред Министерството на икономиката и енергетиката в София. Той беше организиран от четирите формации - "България без цензура", ВМРО , "Сила"и "Граждански контрол".

След като се събраха пред Министерството на икономиката и енергетиката,  недоволните граждани се отправиха към Президентството, а крайна точка на протеста беше сградата на Народното събрание.

Това е протест срещу монополите и организаторите призоваха всички хора, които не ги одобряват, да се съберат и да изразят своето недоволство.

Малко по-рано имаше и протест пред централата на ЧЕЗ, организиран от ВМРО.  Според партията ЧЕЗ ограбват хората със сметките за ток и отговорните за това трябва да бъдат подведени под отговорност.

Протестиращите пред Министерството на икономиката се присъединиха към протестиращите пред ЧЕЗ. Недоволните от двата протеста се обединиха под общото мото срещу монополите. Протестът премина спокойно и без ексцесии.

добави коментар
Бареков: Пловдивският кмет да подаде оставка
Кметът на Пловдив Иван Тотев трябва незабавно да подаде оставка, за да остави прокуратурата да си...
От 1000 "гербери" в Пловдив, 500 работят в общината
Продължават скандалните разкрития, свързани със записания тайно по време на семинар на ГЕРБ кмет на...
В момента:
Най-удивителните фотографии на National Geographic
14:00
Новини
14:10
Градове на бъдещето
14:30
Новини
22 октомври
София
В момента
Разкъсана облачност
8°C
Днес
Слънчево
Min: 6°C
Max: 24°C
Утре
Слънчево
Min: 8°C
Max: 22°C
22 октомври
На 22 октомври 1906 г. е положен първият камък на сградата на Варненския аквариум. Той е създаден по идея и с подкрепата на цар Фердинанд. Царят се...