Убитото дете все още с неизяснена самоличност

Рейтинг:
1 2
Няма подаден сигнал за изчезнало момченце

Напредък в разплитането на жестокото убийство на момченцето, намерено край Пасарел! Криминалистите вече знаят на кого е бил куфарът, в който беше открито тялото на детето.

Продължава обаче да няма сигнал за изчезването на момчето, а все повече се налага и версията, че убийството е дело на негов близък.

Жена с руски имена е първият собственик на куфара-ковчег. Според неофициалната информация луксозната чанта е купена в Русия. Разследващите вече търсят и жената. Все още обаче тя не е разпитвана, но се търси контакт с местните власти. Не ясно дали куфарът е бил откраднат от нея и използван след това за ковчег. Има версия, че убитото момче е гражданин на Гърция, а наши служби работят усилено с колегите си там.

Ясно е още, че МВР вече е разпространило фоторобота и в други държави членки на ЕС в търсене на повече информация. Криминалните психолози смятат, че детето е убито у нас, а убиецът е познавал добре района, в който е хвърлил куфара.

Все още никой не е подал сигнал за изчезнало момченце. Това все повече налага версията, че зверството е дело на член на семейството, вероятно много близък.

Разследващите са категорични, че не разполагат с много веществени доказателства, но въпреки това проверката им може да доведе до резултат.

Засега версията, че детето е имало вродена болест и вероятно близък е сложил край на живота му е сред малко вероятните. То е починало от задушаване, а не от ударите в главата. Преди това обаче е било гледано добре, няма следи от тормоз, нито са му били давани лекарства.

Бизнесът протестира срещу цената на тока
В този час започва протестът на бизнеса срещу злоупотребите в енергетиката и в подкрепа на...
Италианци построиха най-високата кула от блокчета ЛЕГО
Деца от Милано сглобиха конструкция, висока 35 м., с което подобриха досегашния рекорд на Гинес от...
Затварят част от "Цариградско шосе", пускат друга
От полунощ се пуска движението по бул. "Цариградско шосе" в частта от бул. "П. Яворов" до ул....
Кон ритна ром по носа
Кон ритна в лицето 23-годишен ром, който го налагал с дървен кол. Инцидентът станал към 20 ч....
30 клошари прибра полицията в Бургас
В Бургас приключи акция "Клошар", проведена по инициатива на общинската администрация, полицията и...