Пияни преподаватели в Алма Матер

Рейтинг:
0 1
Ранобудните студенти пуснаха скандално видео в интернет

Ранобудните студенти с видео срещу преподаватели от Софийския университет. Клипът е качен в Youtube, а на кадрите се вижда как по коридорите на Алма Матер преподаватели, сред които и проф. Драгомир Драганов, се клатушкат, вероятно под въздействието на алкохола.

По-късно ранобудните студенти обявиха, че техните преподаватели са пили в университета на 26 ноември. В декларация те критикуват остро Драганов и колегите му, че употребяват алкохол на работното си място.

Ректорът Иван Илчев отказа коментар по случая.

В социалните мрежи настроенията са твърде противоречиви. Мненията варират от това, че проф. Драганов и неговите колеги са нарушили етични норми и правила, до позицията, че т.нар. "ранобудни студенти" се дискредитират за пореден път.

добави коментар
Dimitar
Dimitar
Ранобудните студенти реагираха съвсем адекватно. Всички искаме да знаем как изглежда академичният ни живот, а той изглежда далеч по-зле от показаното в клипа им: http://dimitaratanassov.wordpress.com/2013/12/02/dr-rab-drunk/
преглед на всички коментари (1)
Световна подкрепа за европейско бъдеще на Украйна
Високопоставени дипломати от цял свят посетиха Украйна, за да се срещнат с лидерите на опозицията....
Успокояват шофьорите за газовите уредби
Отлага се задължителната смяна на талоните на колите със стари газови уредби. От Автомобилна...
5 декември
София
В момента
Облачно
-1°C
Днес
Облачно
Min: -5°C
Max: 6°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: -5°C
Max: 7°C
5 декември
На тази дата през 1933 г. в САЩ официално е отменен сухият режим. Той е въведен с 18-та поравка Конституцията, ратифицирана на 16 януари 1920 г. С...